Transport en montage

Dezelfde zorg en aandacht die we besteden aan het fabriceren van uw meubels besteden we ook aan het transport. Indien gewenst kunnen we de meubels ook bij u thuis of op kantoor in elkaar zetten wanneer de meubels te groot zijn voor bijvoorbeeld een deur of trapgat.

Wij leveren door heel Nederland voor slechts 70,- euro.

Voor wat betreft transport en montage, besteden wij dezelfde zorg en aandacht als aan het fabriceren van uw meubels.

Levertijden

Afhankelijk van het product kunt u denken aan 2 tot 4 weken voor de meest gangbare producten. Voor een nauwkeurigere levertijd kun je het beste even contact met ons opnemen.
06 2215 4352 of info@sloopstylemeubels.nl

HOE GAAT DE LOGISTIEKE PLANNING IN ZIJN WERK?

Voor de daadwerkelijke levering sturen we foto’s van het meubel ter bevestiging van het model , kleur, indeling en afwerking.

Je krijgt een week voor levering een voorstel voor wat betreft de datum en het tijdstip van levering.

(Wij kunnen ook leveren buiten de normale werkdagen om indien gewenst, vraag naar de mogelijkheden.)

Accepteer je ons leveringsvoorstel dan komen we de bestelling op de voorgestelde datum leveren.

Een dag voor levering ontvang je van ons een mail waar je de actuele levertijd kan zien en je bestelling kan volgen.
Je ontvangt automatisch een uur voor aankomst een SMS bericht en een mail dat de bezorger in de buurt zit. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven.
Wanneer de bezorger vertraging heeft ontvang je automatisch een SMS bericht en/of een mail waarmee je op de hoogte wordt gebracht van een nieuw tijdslot.*
Bij aankomst helpt de bezorger met het naar binnen dragen van de producten en zal indien afgesproken de producten monteren. De bezorger is meestal alleen dus een helpende hand is wenselijk.
Indien je gekozen hebt om te betalen bij levering kan je pinnen bij de bezorger. Er kan ook contant betaald worden aan de bezorger maar dit heeft niet onze voorkeur.
Wanneer alles in orde is teken je bij de bezorger voor goede ontvangst van je bestelling.

Mocht er een situatie zijn dat u onverwachts niet thuis kunt zijn op de afgesproken datum, dan kunnen wij de levering doorschuiven naar de eerstvolgende datum dat we in de regio zijn. Je ontvangt van ons aan het begin van de eerstvolgende week een nieuw leveringsvoorstel.