Onze inspiratie is een stuk hout dat tot nieuw leven komt.

Over ons

In 2001 zijn we met twee medewerkers begonnen met het maken van kasten, tafels en dressoirs. Ondertussen hebben we ook uitgebreide ervaring met op maat gemaakte boekenkasten, wandkasten, inbouwkasten, bedden, banken, stoelen, badkamermeubels en tv meubilair opgedaan.

Wij bedenken nieuwe idee├źn en proberen deze uit. Hierdoor is onze collectie verfrissend, vernieuwend en divers.

Vanaf 2005 zijn we door gegroeid naar een bedrijf met 12 vakbekwame meubelmakers. Onze vakmensen zijn opgeleid om kwaliteitsmeubels te maken vanuit de recycling gedachte maar ook van grenen plaatmateriaal of oude eiken planken. Waarom iets weggooien terwijl het nog bruikbaar kan zijn. Sterker nog, met oud sloophout leeft je meubel!

Jaren ervaring

Aantal meubelen (naar schatting)

Tevreden klanten (naar schatting)

Milieuvriendelijk door recycling

Een groot deel van ons hout krijgt een nieuw leven nadat het eerder voor iets anders gebruikt is. Dit kan bijvoorbeeld een oude deur, meubel of vloer zijn die geen nut meer heeft maar waarvan het hout nog goed bruikbaar is. Bij het in gebruik nemen van het hout controleren we altijd de kwaliteit en zorgen er op die manier voor dat onze meubels stevig zijn en een lange levensduur hebben. Het meeste hout gebruiken we voor het maken van meubels. Eventuele reststukjes en zaagafval wordt als brandstof gebruikt voor de centrale verwarming van de werkplaats. Zo gaat er dus niets verloren! Op deze manier zorgen we ervoor dat we milieuvriendelijk werken en voor uw betaalbare op maat gemaakt meubels kunnen maken.

Uw meubelwensen op maat gemaakt.

Doordat wij het hele proces in eigen beheer hebben, het ontwerpen en produceren kunnen we u flexibiliteit bieden die u bij anderen niet snel zult vinden. Uw eigen keuze in hout, maat en stijl waardoor u een meubel heeft, dat uniek is. Daar helpen wij u graag mee, dat is onze pasie.

Bij u thuis of op kantoor monteren is ook mogelijk.

Wilt u een meubel op een bepaald formaat dat niet door een deur of een trapgat kan omdat het te zwaar of te groot is, dan bieden wij de mogelijkheid aan om uw meubel(s) bij u op locatie thuis of op kantoor in elkaar te zetten.

Persoonlijk advies.

Indien u meer informatie wenst over onze manier van werken, over de constructie van onze meubels of heeft u andere vragen? Neem dan contact op.

Langskomen mag natuurlijk ook, maar wel graag op afspraak.

U kunt dan meteen de topkwaliteit van onze sloophouten, of nieuw houten, meubelen bekijken!