Meubels op maat

Wilt u een meubel met karakter of een aan de lopende band gemaakt massaproduct?

Meubels op maat is ontstaan vanuit hobby en passie. Sinds het jaar 2001 maken we met een kleine groep medewerkers wandkasten, inbouwkasten, tafels, bureaus, bedden en andere meubelen op maat, volledig volgens uw wensen.

We volgen de laatste trends over meubelen. Zo hebben we in het verleden veel meubelen gemaakt van sloophout, afkomstig uit oude huizen, schuren. Hout van oude vloeren en deuren. Tegenwoordig verwerken we allerlei soorten hout zoals. Grenenhout, eikenhout, beukenhout of soms gespoten plaatmateriaal. Om de meubelen stijl en karakter te geven maken we wel regelmatig gebruik van gerecycled hout.
Onze collectie vernieuwd bijna dagelijks. Kijk daarom rustig eens rond op onze website. Laat u inspireren en neem contact met ons op om uw wensen te laten verwezenlijken tot een mooie kast of ander meubel waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Vanuit onze werkplaats in Drachten leveren we door heel Nederland en België. We kunnen de meubelen ook op locatie voor u in elkaar zetten wanneer de meubelen te groot zijn voor een deur, trapgat of ander obstakel in uw woning of kantoor.

Voordat wij leveren, sturen we gedetaileerde foto’s van het meubel. Op deze manier kunt u controleren of het meubel daadwerkelijk geworden is zoals u in gedachten heeft. Ook kunt u op dit moment nog kleine wijzigingen of aanpassingen doorgeven. We kunnen deze makkelijker uitvoeren in onze werkplaats dan bij u op locatie.

De glimlach op uw gezicht na levering en plaatsing van uw meubelen is onze grootste beloning.

Het proces,
van offerte tot uw glimlach

Vooraf hebben we uitgebreid contact met elkaar voor wat betreft uw wensen.

Offerte

Na bespreken van uw wensen ontvangt u eerst een vrijblijvende offerte. Helderheid over levering en kosten.

Meten

Om te zorgen dat de afmetingen 100% nauwkeurig zijn, komen we de maten bij op locatie opmeten. Vooral van belang bij inbouw meubelen.

Fabriceren

In onze werkplaats werken we aan uw meubel, geheel volgens uw specificaties.

Leveren

Voordat we leveren zenden we u gedetaileerde foto’s en kunt u nog wijzigingen of uitbreidingen doorgeven.

Montage

Indien nodig, monteren we het meubel bij u ter plaatse. Wanneer het bijvoorbeeld niet door een deur of trapgat past.

Afwerking

Controleren en bijstellen van scharnieren en eventueel kleine krasjes wegwerken die soms tijdens het transport zijn ontstaan.
Wanneer het meubel gemaakt en bij u geplaatst is, dan ontvangt u de factuur. U hoeft dus niet vooraf te betalen.

Onze werkwijze

Het proces om uw perfecte meubelstuk te creëren begint bij u. U kunt inspiratie opdoen uit de talrijke voorbeelden op onze website, of deze als startpunt gebruiken om uw eigen unieke ontwerp te creëren. Aan de hand van een 'moodboard' kunnen we de perfecte kast voor u ontwerpen, volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak.
Wij staan garant voor de kwaliteit van onze meubels. We gebruiken enkel hout en andere materialen van hoge kwaliteit, zodat uw op maat gemaakte meubelstuk lang meegaat. U heeft de volledige vrijheid om de gebruikte materialen, afwerking en kleuren te kiezen.

Nadat we uw wensen en ideeën hebben vertaald in een concreet ontwerp, ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf. Bij akkoord zetten we onze passie voor vakmanschap in om uw meubelstuk tot leven te brengen. Ons werk is pas voltooid als we een glimlach op uw gezicht zien bij de plaatsing van het meubel in uw woning of kantoor.

Referenties

Een kleine greep uit de vele tevreden reacties van onze klanten.

Marinus & Mirjam

Claudio en Sloopstyle hebben ons fantastisch geholpen met het ontwerpen van deze indrukwekkende koningsblauwe kast. Wij wilden graag een opvallend meubel waar alle (slimme) elektronica goed in verwerkt kon worden. De spots worden gestuurd met Philips Hue en alle kabels van de Sonos en televisie zijn keurig weggewerkt. De kast is voor ons echt een onmisbaar onderdeel van onze woonkamer geworden, met veel praktisch opbergruimte en kleine ‘displays’ voor foto’s, boeken en kunst.

De communicatie met Claudio hebben we als prettig ervaren en het proces van samen de kast ontwerpen ging ook erg goed. De afwerking van de kast is goed en duurzaam. Na een jaar zien we nog geen gebruikssporen. De levertijd was binnen de afspraken en Claudio was transparant over de prijs. We raden Sloopstyle daarom van harte aan!

Marinus en Mirjam

Peter de Lange

Wij kennen Claudio nu zo’n zeven jaar en in die tijd heeft hij ons met vele dingen geholpen.

Hij is een prettige, vriendelijke man die graag een praatje maakt. Claudio is iemand die hart heeft voor het werk dat hij aflevert en pas stopt als alles naar tevredenheid gemaakt is.

Wij hebben een aantal prachtige houten meubels van hem gekocht, door hem zelf gemaakt naar onze wensen (hij kan alles op maat maken): Twee grote eikenhouten kledingkasten, een keukentafel met blad van eikenhout, een buiten tafel van ‘sloophout’ (het blad is gemaakt van een oude deur met vrolijk gekleurde latjes ingelegd), een meubel voor de wastafel, een dressoir.

Kortom, hij kan van alles maken en van verschillende soorten hout, in verschillende stijlen. Een echte vakman!

Anja van Leeuwen

Beste Claudio,

Hartelijk dank voor het naar tevredenheid plaatsen van de kast. En daarnaast heb je me goed geholpen met het verplaatsen van een cd-toren.

De kast staat prachtig.

Super tevreden met je. Alles perfect gegaan! Hij krijgt een dikke 10.

Prettig weekend

Familie Koelewijn

Hallo Claudio,

Hartelijk dank voor het maken van de grote kast en het TV kastje. We zijn er super blij mee!

Nienke van Heusden - Woest Zuid

Mijn collega’s hebben foto’s gestuurd van de kast met het commentaar erbij dat het een super stevige kast is en perfect nagemaakt van de andere kast.

We zijn heel tevreden! Dank en we melden ons weer als we weer een of meerdere kasten voor nieuwe locaties nodig hebben.

Complementen aan je man!

Unieke en ambachtelijke meubelen met karakter, vol passie en volgens uw wensen op maat gemaakt.

Inspiratie

Laat je inspireren door onze eerder gemaakte meubelen